Huldiging van VV Smitshoek voor promotie naar 3e divisie

BARENDRECHT – [Foto’s] Het eerste van VV Smitshoek is gisteravond (Dinsdag 11 juni 2024) gehuldigd op het gemeentehuis van Barendrecht. Het team heeft afgelopen zaterdag promotie naar de 3e divisie weten veilig te stellen na winst (uit) bij Achilles Veen: 0-1.

Wethouder Stolk (sport) en burgemeester Schneider spraken het team; de voetballers, staf en voorzitter van VV Smitshoek toe. Ze feliciteerde het team met de behaalde promotie naar de 3e divisie. Wethouder Margo Stolk (sport): “De tweede voetbalvereniging die in een maand tijd promoveert! Voetbalvereniging Smitshoek schopt zichzelf naar de 3de divisie. Mooi voor deze jongens én voor onze gemeente. Ze hebben de bal niet laten liggen en zijn recht op hun doel af gegaan. Bewonderenswaardig en dik verdiend! Het gemeentebestuur kijkt er dan ook naar uit om het voetbalteam in het zonnetje te zetten.

VV Smitshoek voorzitter Simon Kelder: “Het was zaterdag al een enorme ontlading om in en bij (Achilles) Veen de nacompetitie te winnen en zo te promoveren naar het 2e amateurniveau in Nederland. Aansluitend was er ook nog de ontvangst door de leden en supporters diezelfde avond.  En als toetje was de burgemeester en B&W ook direct enthousiast en nodigde de selectie uit om dinsdag op het gemeentehuis dit nog eens te vieren en hen te huldigen.

Onder het toeziend oog van voorzitter Simon Kelder en de verdere betrokken staf- en bestuursleden werden er door de burgemeester de felicitaties vanuit de gemeente overgebracht. Andersom was er vanuit Smitshoek ook een presentje voor het College van B&W: Oranje/zwart gekleurde VV Smitshoek paraplu’s.

Twee weken geleden vond er ook al een huldiging plaats op het gemeentehuis. Toen vanwege het kampioenschap en promotie van BVV Barendrecht naar de 2e divisie.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Sport


Fotograaf: BarendrechtNU, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


« | »