Hockeyclub Barendrecht Heren 1 kampioen in 2de klasse

BARENDRECHT – [Foto’s] Het Heren 1 team van Hockeyclub Barendrecht is vanmiddag (Zondag 21 mei 2023) tijdens een thuiswedstrijd tegen Pollux (Vlaardingen) kampioen geworden. De Barendrechters wisten op Sportpark de Doorbaak na de 1-1 van de eerste kwart uit te lopen naar een 3-1 voorsprong. Een halve minuut voor het einde van de wedstrijd maakte de tegenstander nog de 3-2, maar er was daarna geen tijd meer voor een serieuze aanval richting de gelijkmaker.

HCB Heren 1 is hierdoor ongeslagen kampioen geworden in de 2de klasse (vandaag winst, 3x gelijk spel, en 0 nederlagen). Na afloop van de wedstrijd zijn de heren, onder grote belangstemming van HCB aanhang, gehuldigd op het hoofdveld. Het Heren 1 team promoveert dankzij het kampioenschap naar de 1e klasse.

Foto’s: Feestvreugde en de huldiging na de wedstrijd, met eronder nog een aantal foto’s van de wedstrijd zelf.