Kampioensteams BVV Barendrecht gehuldigd

BARENDRECHT – [Foto’s] Afgelopen zaterdag zijn alle kampioensteams van BVV Barendrecht gehuldigd voor hun behaalde prestatie. De volgende teams zijn afgelopen seizoen kampioen geworden in hun klasse: JO11-3, JO12-2, JO13-4, JO15-6, JO15-7 en MO17-1.

Namens de vereniging ontvingen alle teamleden een beker en bos bloemen. Ook werd er tijdens de huldiging afscheid genomen van Activiteitencommissie vrijwilligsters Marjan en Sandra. BVV Barendrecht is hen erg dankbaar voor alle (jeugd)activiteiten die ze de afgelopen jaren hebben georganiseerd.

Familiedag afgelast

Op dezelfde dag stond de BVV Familiedag gepland, maar deze moest door de Activiteitencommissie worden afgelast in verband met de hoge temperaturen. De organisatie vond het niet verantwoord om de dag door te laten gaan. Alleen de Jan Kooiman Penalty-bokaalfinalisten hebben de finales gespeeld en de kampioensteams zijn gehuldigd.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Sport


Fotograaf: BarendrechtNU, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


« | »