CBV Binnenland viert 50-jarig jubileum: Kampioenen en vrijwilligers gehuldigd

BARENDRECHT – [Foto’s] Afgelopen vrijdag en zaterdag stonden bij Basketbalclub CBV Binnenland in het teken van het 50-jarig bestaan van de vereniging. Vrijdagavond ontving de club al een Waarderingsoorkonde uit handen van burgemeester van Belzen.

Ook onthulde de vereniging het nieuwe logo, gemaakt door CBV Binnenland lid en 3×3 basketballer Sjoerd van Vilsteren. Alle leden ontvingen een shirt met het nieuwe logo erop.

Huldigingen

Gisteren werden de festiviteiten voortgezet én werden de kampioensteams gehuldigd: M12-1, M18-3, M14-1, V14-1 zijn afgelopen seizoen kampioen geworden en werden hiervoor in het zonnetje gezet. M20-1 werd door de club gehuldigd omdat zij sportploeg van het jaar zijn geworden en 2e werden in de competitie. De basketbalbond zette ook een aantal vrijwilligers van de club in de schijnwerpers: zij ontvingen een vrijwilligersspeld als waardering voor hun inzet voor de club.

Jubileum

CBV Binnenland vierde het jubileum gisteravond (Zaterdag 16 juni 2018) met een groot feest voor alle (oud) leden. Voor de jeugdleden was er een basketbalclinic, er werd een 3×3 basketbaltoernooi gespeeld en de dag werd afgesloten met een gezellige barbecue en een 60’s-to-the-10’s feestavond.

Bekijk hier een aantal foto’s van vrijdagavond en zaterdagmiddag.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Sport


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »