Dames 1 van Hockeyclub Barendrecht kampioen na 8-0 winst: Promotie naar 2e klasse

BARENDRECHT – [Foto’s] Dames 1 van Hockeyclub Barendrecht is vanmiddag (Zondag 3 juni 2018) kampioen geworden. Dit gebeurde na een 8-0 winst op het damesteam van hockeyclub Gilze-Rijen. De Barendrechtse hockeysters hebben daarmee een gat van 9 punten geslagen tot de nummer 2.

Dankzij het kampioenschap zullen de dames promoveren en volgend seizoen in de 2e klasse spelen.

Kampioenen

De beslissende kampioenswedstrijd werd vanmiddag (Zondag 3 juni 2018) gespeeld in en tegen Gilze-Rijen. Speelsters en supporters van Hockeyclub Barendrecht zijn gezamenlijk in een bus naar de wedstrijd gegaan. Rond vier uur vanmiddag (Zondag 3 juni 2018) werden de kampioenen feestelijk onthaald door de supporters die waren achter gebleven op de velden van de Barendrechtse hockeyclub. Samen met HCB Heren 1, die nog flink moeten knokken voor een eventuele promotie, werd er op het veld een feestje gevierd. Zij wonnen hun wedstrijd tegen Pijnacker met 2-1.

De hockeydames van HCB hebben afgelopen seizoen, onder leiding van coach Arjen Laar, slechts 2 van de 22 wedstrijden verloren. De vereniging werkt ondertussen ook hard door aan het trainen van nieuwe talenten.

Voor de dames staat vanavond (Zondag 3 juni 2018) namens de club nog een verrassing te wachten om het kampioenschap te vieren, zo werd mij ingefluisterd, maar dat moet uiteraard nog even een verrassing blijven (voor het geval dat ze meelezen :-)Bekijk hier meer artikels uit de categorie Sport


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »