Actiefoto's: Savosa Beach handbal weekend 2017

BARENDRECHT – [Foto’s] Handbalvereniging Savosa heeft de afgelopen drie dagen het Beach Handbalweekend gehouden. Op vrijdagavond, zaterdag en zondag werden er tientallen wedstrijden gespeeld op de twee beach handbalvelden. Het veld, de versieringen en de enorme zandpartij is vrijdagochtend en middag aangelegd door een groep vrijwilligers van de vereniging.

Hoewel de laatste zonnestralen vrijdagavond al over ‘het strand van Aksent’ schenen is er ook gisteren (Zaterdag 24 juni 2017) en vandaag fanatiek doorgespeeld. Bekijk hier de fotoserie van een aantal wedstrijden van vanmiddag.

Beach handbal

Clubs uit de regio én uit het buitenland kwamen naar Barendrecht toe voor de diverse toernooien. Het buitenlandse team kwam uit Duitsland en heeft zaterdagmiddag een wedstrijd gespeeld tegen het jongensteam van Savosa, een wedstrijd helemaal volgens het boekje met opkomst en volksliederen. Het is de afgelopen dagen dan ook een gezellige, sportieve, drukte geweest bij Savosa.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Sport


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »