Kampioenen ZPB Barendrecht gehuldigd

BARENDRECHT – [Foto’s] Tijdens de familiedag gisteren (Zaterdag 25 juni 2016) van Zwem- en Polovereniging Barendrecht zijn de teams in het zonnetje gezet die het afgelopen seizoen kampioen zijn geworden. Ook bedankte Kevin van Bommel (secretaris ZPB) de vele vrijwilligers voor hun tomeloze inzet.

Kampioenen

De vier teams die zijn gehuldigd voor hun kampioenschap zijn: Heren 2 (ManMeer Cup), Heren 4, Heren 5, Meisjes BM2. Na afloop kon het feestje buiten worden voortgezet (letterlijk in het zonnetje) dankzij de barbecue die was georganiseerd voor de familiedag.

Afscheid

Naast de kampioenen werd er ook afscheid genomen; Ingeborg Hofman blijft betrokken bij de club als trainster, maar neemt in die rol afscheid van dames 2. Bij Heren 1 vertrekken Sam van de Burg en Guus van Yperen, zij gaan verder bij een Spaanse waterpoloclub, daar worden ze klaargestoomd om op den duur het Nederlands waterpoloteam te kunnen versterken. “Namens de club dragen we ze allemaal een warm hart toe en wensen we ze veel succes in de Spaanse competitie“, aldus Kevin van Bommel. Bij Dames 1 vertrekt Annabel Goudriaan naar  ZVL (Leiden) vanwege haar studie.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Sport


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »