Minister Plasterk bij regiobijeenkomst Jeugdzorg en WMO in Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] Gisteravond (Maandag 29 september 2014) ontving wethouder Jeroen Gebben zijn regionale collega-wethouders voor een bezoek van staatssecretaris Van Rijn en minister Plasterk. De regiowethouders gingen met de bewindspersonen in gesprek over de voortgang van de decentralisatie  van taken op het gebied van jeugd en Wmo.

Deze bijeenkomst is één van de 15 regionale bijeenkomsten waar staatssecretaris Martin van Rijn zich laat bijpraten over de voortgang van de transitie Jeugdzorg en WMO. Ook minister Ronald Plasterk woont de bijeenkomst bij.

Transitie Jeugdzorg en WMO

Een drietal wethouders presenteerde gemeentelijke of regionale goede voorbeelden van de transitie Jeugdzorg en WMO. Diverse gemeenten en regio’s draaien al pilots en kennen daardoor de valkuilen en succesfactoren. Bekijk in onderstaande video de presentaties en vragen terug (duur: 42:34 minuut).

Diner

Het programma voor de bestuurders begon al om 18.00 uur op de Focus Beroepsacademie aan de Botter. Deze locatie was bewust gekozen: het diner werd gemaakt en geserveerd door jongeren.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Politiek


Video: JordiFun, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »