Prokkelweek: Bijzondere stage op Calvijn Groene Hart, Barendrecht

BARENDRECHT – Calvijn Groene Hart ontving van Humanitas-DHM het verzoek voor een stageplaats voor een van haar cliënten. De school wilde graag op dit verzoek ingaan.
Jason Malahe, een jongen met een verstandelijke beperking, liep daarom vandaag (Zaterdag 6 juni 2015) afgelopen woensdag vol enthousiasme zijn ‘prokkelstage’.

Hij bleek zeer gewillig, werkte nauwkeurig en vond het fantastisch conciërge Bert Karssen met wie hij het zeer goed kon vinden, te helpen bij het kopieerwerk. Jason hielp met sorteren en stopte alle kopieerwerk in de daarvoor bestemde ordners. Hiermee maakte hij zich zeer nuttig.

Hij stelde zich zeer beleefd aan iedereen voor en straalde echt op deze stagedag. Bovendien gaf hij aan het op het Groene Hart frisser te vinden ruiken dan op ‘De Kleine Duiker’ waar hij al drie jaar gedurende drie dagen per week actief is.

Het Groene Hart is blij Jason de kans te hebben kunnen geven aan zijn ‘prokkelstage’ te voldoen. Hiermee is zijn kijk op de maatschappij verruimd en is ook de school een mooie ervaring rijker.

Zie ook: Prokkelweek 1 t/m 6 juni: Een prikkelende ontmoetingBekijk hier meer artikels uit de categorie Onderwijs« | »