Drive-through diploma uitreiking bij het OZHW College in Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s] Afgelopen donderdagavond vond de diploma-uitreiking plaats bij het OZHW Groen College in Barendrecht. Tussen half zeven en acht uur ‘s avonds kwamen de 3 klassen langs bij de school. De school laat weten een 100% slagingspercentage te hebben.

Op het parkeerterrein en plein voor de school was een route uitgestippeld om met de auto (of de fiets, of te voet) het behaalde diploma op te halen. Aan het begin van de route werden de leerlingen en hun familieleden feestelijk onthaald met live muziek (door de Hooi & Stro Kapel uit Ridderkerk) en een drankje.

Medewerkers en docenten van de school zorgden bij kraampjes langs de route voor presentjes voor de leerlingen. Halverwege de route kon het diploma worden opgehaald, gevolgd door een fotomoment. Aan het eind van de route werd iedereen in de auto getrakteerd op hamburgers en drinken, terwijl op een groot LED scherm op het schoolplein foto’s van de leerlingen voorbij kwamen.

Zie ook: Felicitaties voor alle geslaagden in Barendrecht!

Onder dit artikel staat een sfeerimpressie van de drive-through diploma-uitreiking bij het OZHW Groen College, bekijk in onderstaande Facebookpost alle (64) foto’s.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Onderwijs


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


« | »