Leerlingen groep 8 van CBS Smitshoek nemen afscheid van basisschool met rit in feestbus

BARENDRECHT – [Foto’s] De leerlingen van groep 8E van CBS Smitshoek hebben gisteravond (Vrijdag 2 juli 2021) op een feestelijke wijze afscheid genomen van hun basisschool. Om 19:00 uur stonden de feestelijk uitgedoste kinderen op de parkeerplaats bij VV Smitshoek te wachten op de feestbus.

Vanwege corona konden verschillende uitjes de afgelopen tijd niet doorgaan. De ouders regelden daarom gezamenlijk een feestelijk uitzwaai moment.

Na vertrek zijn ze begonnen aan een 2 uur durende rondrit door Barendrecht en omgeving. De bus kwam na de start eerst nog langzaam over de Portlandse Baan gereden, want hier hadden ouders en familie zich verzameld om de kinderen uit te zwaaien en ze veel succes te wensen op hun nieuwe school. De kinderen bonkten in het enthousiasme hard op de ramen van de bus terwijl ze familieleden met spandoeken, ballonnen en confetti langs de Portlandse Baan passeerden.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Onderwijs


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


« | »