Groep 8 leerlingen Groen van Prinsterer onthullen afscheidscadeau voor de school

BARENDRECHT – [Foto’s] Afgelopen vrijdag hebben de twee groepen acht van de Groen van Prinsterer afscheid genomen van hun basisschool. Ieder jaar schenken de vertrekkende leerlingen iets aan de school, maar nog niet eerder was het zo een groot (zelfgemaakt) cadeau door twee klassen samen.

Het afscheidscadeau, een boombank voor rond de boom op het schoolplein, werd afgelopen vrijdag onthuld tijdens het afscheid van de leerlingen. Namens groep 8a en 8b onthulden Steven, Lucas, Bibi, Vera, Sanne, Tim, Delano en Isabel het bankje.

De bank is in elkaar gezet door een vader en beschilderd door een moeder van de leerlingen. Alle namen van de vertrekkende achtstegroepers zijn op het bankje gezet. Het bankje zal op een later moment rond de boom op het plein worden geplaatst.

Naast het afscheid van de kinderen werd er ook afscheid genomen van groep 8 meester Kees Verwey, hij gaat met pensioen. Het afscheid van de leerlingen werd afgesloten met een erehaag door alle ouders voor de kinderen.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Onderwijs


Fotograaf: BarendrechtNU, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


« | »