BARENDRECHT – [Video] Afgelopen vrijdag kwamen er 800 leerlingen van CBS Smitshoek bij elkaar in gymzaal de Riederpoort om gezamenlijk een vuist te maken tegen pesten in de school.

Hiermee werd de week tegen het pesten, die liep van 23 tot en met 27 september, afgesloten. Het thema van de week tegen het pesten was dit jaar: “Wees een held met elkaar”.

De leerlingen en leerkrachten van CBS Smitshoek zijn met elkaar een held geweest door heel de week keihard te oefenen voor dit moment en aandacht te besteden aan een goede sfeer in de school en positief gedrag in de klas.

Er werd gedanst op het lied “Together” van Make Some Noise Kids. Eén van de leerlingen van CBS Smitshoek heeft een rol in deze clip, waarin een duidelijk statement tegen pesten wordt gemaakt. “Geen kind hoort alleen te staan in de klas of op het schoolplein”, vindt directeur Marieke Zijderveld. Zij is trots op het eindresultaat en de geleverde prestatie: “Met de hele school zeggen wij: Stop pesten nu!Bekijk hier meer artikels uit de categorie Onderwijs


Video: BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »