Winnaar klassenfotowedstrijd Calvijn Groene Hart in Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s] Woensdag heeft op Calvijn Groene Hart weer de uitreiking van de jaarlijkse klassenfotowedstrijd plaatsgevonden. Alle klassen kregen de kans samen met hun mentor een zo origineel mogelijke foto te realiseren. Ook dit jaar bleken de leerlingen weer zeer creatieve en originele inzendingen gemaakt te hebben.

Volgens traditie mogen de basisschoolleerlingen tijdens hun bezoek aan de open dag van Calvijn Groene Hart hun stem uitbrengen op de leukste foto, zij vormen dus gezamenlijk de jury. De winnende klas, 2M3, had onder leiding van mentor en Joyce Vermunt een heuse menselijke piramide in de touwen van de gymzaal gecreëerd.

De prijs bestond niet alleen uit de eeuwige roem, maar ook uit een overheerlijke slagroomtaart waarop de foto stond afgebeeld. De taart inspireerde andere leerlingen nu al voor mooie ideeën, die ze volgend schooljaar willen uit gaan voeren.

De 2e plaats was voor klas 1MHS en klas 1HAS eindigde op de 3e plaats.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Onderwijs« | »