Calvijn Groene Hart, Barendrecht

BARENDRECHT – Aanstaande vrijdag belooft het weer druk te worden op Calvijn Groene Hart, aangezien dan de jaarlijkse open dag plaats zal vinden. Vanaf 15.00 uur heet de school alle basisschoolleerlingen en hun ouders of verzorgers van harte welkom. Zelfs aan gratis kinderopvang voor jongere broertjes en zusjes is gedacht.

Calvijn Groene Hart biedt onderwijs aan op vwo-, havo- en mavo-niveau, zowel tweetalig als regulier. Bovendien kunnen leerlingen met een vwo-advies terecht in de uitdagende vwo-Eureka-klassen en biedt de school een sportprogramma aan voor leerlingen die graag praktisch en theoretisch extra met sport willen bezig zijn.

De open dag duurt tot 20.00 uur. Op 22 januari vindt bovendien nog een informatieavond plaats en op 23 januari en 20 februari kunnen basisschoolleerlingen tijdens een Masterclass ervaren hoe het er echt op Groene Hart aan toegaat bij tweetalig onderwijs, vwo Eureka en sport. Inschrijven voor een Masterclass kan via groenehart.calvijn.nlBekijk hier meer artikels uit de categorie Onderwijs« | »