BARENDRECHT – Voor de tweede keer dit jaar gaat een studente van Edudelta College Barendrecht naar Suriname om daar een bedrijfsstage uit te voeren.

Sharon Hertog en Melissa van de Zalm zijn afgelopen zomer naar Suriname geweest. Zij hebben daar 2 maanden stage gelopen voor de opleiding bloem. Dit was bij een docente die bloemlessen verzorgde. Maar ook hebben zij een week bij het bedrijf Recovery Art gewerkt. Dit is een luxe bloemenzaak die onder meer al het bloemwerk voor de regering maakt. Speciaal voor alle belangrijke feesten en officiële gebeurtenissen.

Sharon Hertog is nu voor drie maanden terug naar haar vertrouwde stageadres in Suriname. Zij heeft deze zomer haar bloemopleiding afgerond (niveau 3) en doet nu de opleiding Art of Deisgn niveau 4 bij het Edudelta College in Barendrecht. Sharon krijgt de leiding over de winkel van Recovery Art. Daarnaast kleedt zij ook allerlei feestelijkheden aan. Blijkbaar heeft Sharon het erg naar haar zin in de tropen. Zij heeft aangegeven, dat zij ook haar zomerstage hier wil gaan lopen en dat zij er zelfs voor een aantal jaren wil gaan wonen als ze haar studie afgerond heeft.

Het Edudelta College Barendrecht maakt onderdeel uit van de Edudelta Onderwijsgroep. Deze onderwijsinstelling heeft vmbo- en mbo-vestigingen in Barendrecht, Bleiswijk, Goes en Middelharnis/Sommelsdijk. Naast reguliere opleidingen, wordt ook cursus- en contractonderwijs verzorgd. Meer informatie is te vinden op internet: edudelta.nl.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Onderwijs« | »