Dalton bedankt alle belangstellenden voor mooie Open Dag

BARENDRECHT – Afgelopen vrijdag, 26 januari, heeft het Dalton Lyceum zijn jaarlijkse Open Dag gehouden voor belangstellende leerlingen en hun ouders. Bij deze gelegenheid hebben heel veel ouders met hun kind of kinderen de school bezocht. Daarbij kregen zij een inkijkje in tal van activiteiten, lesvormen en de wijze van leerlingbegeleiding en ondersteuning.

Bezoekers hebben daarbij zichtbaar nieuwsgierig en belangstellend kennis kunnen nemen van onder andere de mogelijkheden van technasium, gymnasium, keuzevakken als kunstklassen, filosofie en versterkt talenonderwijs Engels (VTO).

Die kennis konden zij vooral ook opdoen van de leerlingen van de school zelf. Heel veel eigen leerlingen waren aanwezig om ouders en hun zoon of dochter te woord te staan of rond te leiden door de school. Of om mee te doen met muziek, tekenen, dans en drama. Dan krijg je informatie uit de eerste hand en proef je de sfeer in zo’n school.

Dalton wil daarom de vele bezoekers, maar zeker ook haar medewerkers en vooral ook de leerlingen bedanken voor een prachtige Open Dag.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Onderwijs« | »