CBS de Hoeksteen onthult nieuwe logo op schoolgebouw aan de Kruidentuin

BARENDRECHT – [Video] Na een spannende wedstrijd tussen alle kinderen van CBS de Hoeksteen werd dan vandaag (Donderdag 23 november 2017) eindelijk de winnaar bekend. De afgelopen weken zijn de leerlingen druk geweest met het inkleuren of versieren van het logo en het bedenken van een passende naam voor de mascotte.

Na eerst in de klas een stemming te hebben gehad, vervolgens door alle klassen de favoriete naam gekozen en als laatste de ouders die mochten stemmen, is de nieuwe naam van de mascotte gekozen, namelijk Spot. De naam is verzonnen door Samah uit groep 7. De mooiste versiering is gemaakt door Myrthe uit groep 1. De prijswinnaars mochten samen met Theo Douma, directeur van De Hoeksteen, het nieuwe logo onthullen op de voorkant van de school.

MFA Kruidentuin

Nadat we in februari ingetrokken zijn in een prachtig nieuw gebouw, een mooi en fris nieuw logo hebben gekregen, een nieuwe website en dan nu ook de naam van de mascotte die bekend is, moet deze natuurlijk ook op het gebouw te zien zijn. Samen met onze partner Eiland Marlyne was vandaag (Donderdag 23 november 2017) de onthulling van de logo’s en namen op het gebouw. Dit alles met een prachtig resultaat“, aldus de Hoeksteen.

Benieuwd hoe de onthulling er aan toe ging? Bekijk hier de livestream terug van vanochtend:
Bekijk hier meer artikels uit de categorie Onderwijs« | »