Dinnershow door leerlingen Calvijn Groene Hart haalt recordbedrag op voor goede doelen

BARENDRECHT – [Foto’s] De jaarlijkse dinnershow op het Calvijn Groene Hart, georganiseerd door leerlingen, heeft dit jaar een recordbedrag opgehaald voor de gekozen goede doelen: WarChild en Giro 555. Tijdens de 4 uur durende dinnershow zorgden de leerlingen van klas 2AP1 voor het eten en de optredens voor de 115 bezoekers.

Het eten werd klaargemaakt door de kookclub van de school, de bediening was eveneens in handen van leerlingen. Tijdens het diner werd er op het grote podium in de aula van de school gezongen, gedanst en andere vormen van entertainment vertoond.

Recordbedrag

De dinnershow en bijbehorende veiling hebben dit jaar een recordbedrag opgehaald voor het goede doel. Voor WarChild is €3.347 opgehaald met de show, voor Giro 555 is dit €1.186 geworden met de verkoop van veilingitems. Bezoekers van de dinnershow betaalden ieder €25 voor de dinnershow en dus het goede doel. Mede dankzij de veiling is het bedrag gedurende de avond nog verder omhoog gegaan. Eén van de kunstobjecten, gemaakt door leerlingen, werd zelfs voor ruim €100 verkocht tijdens deze veiling.

Sponsoren

Het Calvijn Groene Hart bedankt de sponsoren voor het mogelijk maken van de dinnershow en het ter beschikking stellen van veiling items: Albert Heijn Middenbaan,  Bakkerij Bussing, de Goudreinet, De Weypoort, Keurslager Heunks, Vishandel van Marcel Korlaar (vrijdagmarkt), MCD Barendrecht, Slagerij Gebr. Hiel, Slagerij Schaap, Van Gelder Versmarkt, SVS Opleidingen, Rozenpakhuys en de Jumbo.
Bekijk hier meer artikels uit de categorie Onderwijs


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »