Gers Pardoel brengt verrassingsbezoek aan Edudelta College

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] Zanger Gers Pardoel is vanochtend (Dinsdag 7 juni 2016) op bezoek geweest bij het Edudelta College Barendrecht aan de Dierensteinweg. Zowel de leerlingen als docenten wisten van te voren niet dat de artiest hun school zou komen bezoeken.

Het verrassingsbezoek heeft de school te danken aan leerling Timo de Muijnck, hij reageerde vorige week op een oproep van Gers Pardoel om “de meest gerse school in Nederland!!” te taggen op zijn Facebook pagina. “Tag hieronder je school, je vrienden en wie weet komen wij jullie blessen!!” Gers koos uiteindelijk uit de 270 reacties de school van Timo: Het Edudelta College in Barendrecht.

De zanger is met leerlingen en docenten op de foto gegaan. De éne na de andere selfie werd gemaakt in de aula van de school. Na afloop gingen de docenten ook nog even op de foto met Gers waarna hij in zijn Gerse autootje weer vertrok.

Foto: Gers Pardoel met docenten/medewerkers voor de deur van het Edudelta CollegeBekijk hier meer artikels uit de categorie Onderwijs


Video: Gers Pardoel, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: BarendrechtNU / Ingezonden / Edudelta College, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »