Open dagen middelbare scholen in Barendrecht (2016)

BARENDRECHT – De komende tijd stellen middelbare scholen in Barendrecht hun deuren open voor de huidige groep 8 leerlingen en hun ouders om een kijkje te komen nemen op de middelbare scholen.

In de komende weken kun je terecht bij het Calvijn Groene Hart, het Edudelta College en de Focus Beroepsacademie.

Focus Beroepsacademie

Op maandag 8 februari 2016 staat de school van 16.30 uur tot 20.00 uur open voor leerlingen van groep 8 en hun ouders. Deze dag is de uitgelezen mogelijkheid om de school te bekijken, de sfeer te proeven en vragen te stellen. Ook dit schooljaar worden er een paar dagen georganiseerd waarop leerlingen van groep 8 kunnen meelopen in de school. Bekijk hier de data van de 6 meeloopdagen.

Edudelta College (workshops)

Het Edudelta college heeft op zaterdag 23 januari weer een open dag. 10-14 uur. Zowel op het VMBO (Dierensteinweg 2) als op het MBO (Rijnstraat 1-3). Op beide locaties wordt er voorlichting gegeven over de vakken/opleidingen. Daarnaast zijn er weer diverse activiteiten, workshops en demonstraties.

Een aantal MBO studenten zullen op deze dag ook hun PVB (deel-examen) doen. Eén PVB bestaat uit het geven van een workshop, waar u als bezoekers gratis aan kan deelnemen (iets met voorjaarsbolletjes… meer verklappen we nog niet). Twee andere studenten leren u iets over dierenmanieren, er zijn hapjes (op het VMBO uit eigen keuken) en er is muziek. Weer volop heerlijks om van te genieten dus!

Calvijn Groene Hart (promotievideo)

Op Calvijn Groene Hart kun je de atheneum-, havo- en mavo-opleiding volgen. Daarnaast kun je kiezen voor atheneum plus, tweetalig onderwijs en sportklassen.

De open dag vindt plaats op vrijdag 22 januari 2016 tussen 15:00 uur – 20:00 uur bij het Calvijn Groene Hart aan de Haarspitwei 11 in Barendrecht.

Dalton Lyceum (promotievideo)

Extra voorlichtingsavonden voor ouders en leerlingen:

  • Gymnasium: Donderdag 12 februari 2015 van 19.00 uur tot 20.00 uur
  • Technasium Donderdag 12 februari 2015 van 20.00 uur tot 21.00 uur

De open dag bij het Dalton Lyceum vond afgelopen vrijdag plaats, bekijk hier een fotoverslag en informatie om je aan te melden.

Promotievideo Dalton Lyceum

Promotievideo Calvijn Groene Hart

Workshops Edudelta College

PVB honden trainen tijdens open dag 23 januari Op zaterdag 23 januari is er een opendag van Edudelta College MBO…

Geplaatst door Edudelta College Barendrecht mbo op maandag 18 januari 2016

OPEN DAG! 23 januari 10:00-14:00 uur De vakgroepen geven voorlichting over hun mooie vak en ook bij de docenten van de…

Geplaatst door Edudelta College Barendrecht mbo op maandag 18 januari 2016Bekijk hier meer artikels uit de categorie Onderwijs« | »