Bedrijfsongeval bij IKEA Barendrecht (Hamburg)

BARENDRECHT – Klanten van IKEA Barendrecht zijn vanaf zondag 30 november zeven dagen per week welkom in het woonwarenhuis. De winkel is vanaf dat moment iedere zondag van 12.00-18.00 uur geopend. Klanten kunnen bovendien vanaf 11.00 uur terecht in het restaurant.

Behoefte

Fabrice Mangia, storemanager IKEA Barendrecht, is blij dat zijn winkel vanaf 30 november elke zondag geopend is. “Door zeven dagen per week open te zijn, spelen wij in op de behoefte van onze klanten. Zij kunnen nu iedere dag van de week bij ons terecht. Ik nodig iedereen van harte uit om op zondag 30 november langs te komen in onze winkel die helemaal in het teken staat van Kerstmis. Een mooi moment om wooninspiratie op te doen voor de feestdagen.

Speciale shop voor zonne-energie

Nog meer belangrijk nieuws voor klanten van IKEA Barendrecht: de winkel opent in januari een speciale shop voor zonne-energie. Het aanbod bestaat uit complete systemen voor zonne-energie, inclusief advisering, installatie, online monitoring van het rendement en garantie. IKEA Haarlem en IKEA Utrecht beschikken al over een shop voor zonne-energie. De komende maanden verschijnen deze speciale shops in alle andere Nederlandse IKEA winkels.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »