Lekkage in winkelcentrum Carnisse Veste wordt opgelost

BARENDRECHT – Carnisse Veste eigenaar PingProperties heeft opdracht gegeven om de lekkages in de winkelpassage bij Albert Heijn en Jumbo te verhelpen. De lekkages zijn gedurende de afgelopen 20 jaar ontstaan en hebben steeds ernstiger vormen aangenomen:

Vanwege de complexiteit van het probleem hebben wij diverse experts en adviseurs in de arm genomen om een integraal plan te maken om dit op te lossen. Daarom heeft dit wat langer geduurd. Wij zijn blij dat we de oorzaak inmiddels hebben kunnen doorgronden en kunnen starten met de werkzaamheden om het probleem definitief op te lossen.

Lekkage verhelpen

Om de lekkages bij Albert Heijn en Jumbo  te verhelpen wordt het loopdek van de passage bij de winkels op de 1e etage gedeeltelijk vervangen. De bestaande afwerklaag wordt er volledig uitgehaald en met nieuwe materialisatie opnieuw opgebouwd. Om de vloer waterdicht te maken wordt o.a. een nieuwe waterkerende laag, drainagemat, hemelwaterafvoer en nieuwe klinkerbestrating aangebracht.

De werkzaamheden vinden plaats aan het einde van de passage ter hoogte van de buitenroltrappen bij Jaya’s en Nails & Spa (cirkel) en het beginstuk van de passage tot aan de etalages van VIP en Shoeby Fashion.

Tijdens de werkzaamheden blijven de winkels bereikbaar. Afhankelijk aan welke zijde de werkzaamheden plaatsvinden is de opgaande of neergaande roltrap beschikbaar. De roltrap die beschikbaar is zal worden uitgezet, zodat mensen naar boven of beneden kunnen lopen. Om drukte te voorkomen wordt het publiek via borden geadviseerd om zoveel mogelijk gebruik te maken van de trap en lift in de parkeergarage.

De werkzaamheden zijn afgelopen maandag gestart en duren in totaal zo’n 10 weken (tot ongeveer 15 juni).

Overlast

De aannemer doet zijn best om overlast zoveel mogelijk in te perken. Het is echter onvermijdelijk dat er geluidsoverlast zal zijn vanwege de constructieve aard van de werkzaamheden (sloopwerkzaamheden, snijden van bouwmaterialen, branden van dakbedekking).

Voor meer informatie bent u van harte welkom op het PingProperties kantoor op 1e etage van het winkelcentrum (naast de winkel van Kruidvat). Zij zijn iedere werkdag in de ochtend geopend en woensdag de hele dag.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »