Nieuw op de Middenbaan: De Schalm Tandtechniek

BARENDRECHT – De Schalm Tandtechniek werkt momenteel aan de realisatie van een tandarts/tandtechniek praktijk aan de Middenbaan in Barendrecht. De praktijk zal zich vestigingen aan de Middenbaan 42, in de overdekte passage ‘De Schalm’.

De winkel ‘Mooi zo Home & Living’ heeft enige tijd geleden al een stuk van hun winkel leeggeruimd en dit stuk oppervlak is weer samengevoegd aan het naastgelegen winkelpand. In dit winkelpand zat tot de zomer van 2020 ‘In de Bonen‘.

Tandtechniek

“De Schalm Tandtechniek” is een tweede vestiging van de tandtechniek onderneming ‘Antonio Tandtechniek’ die momenteel al actief is in Rotterdam (Ommoord). Het familiebedrijf houdt zich o.a. bezig met met aanmeten van kunstgebitten, kronen en reparaties aan het gebit: “Antonio Tandtechniek is opgericht door Antonio en Renato, twee broers met een passie voor mondzorg. Het leveren van de juiste kwaliteit en het creëren van een persoonlijke band staat bij ons centraal. Wij werken met professionals op het gebied van mondzorg en samen zorgen wij ervoor dat u met een mooie glimlach de deur uitloopt.

Wanneer “De Schalm Tandtechniek” de deuren zal openen aan de Middenbaan is momenteel nog niet bekend.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »