McDonald’s medewerkers verzorgen moederdagontbijt Ronald McDonald Huis Barendrecht

BARENDRECHT – McDonald’s medewerkers verzorgden op Moederdag een speciaal Moederdagontbijt voor de families in het Ronald McDonald Huis Barendrecht. Zij verlieten voor een ochtend het restaurant om de families in het Ronald McDonald Huis in het zonnetje te zetten. In veertien Ronald McDonald Huizen en in twee vakantieverblijven in Nederland verzorgden McDonald’s medewerkers vandaag (Zondag 11 mei 2014) het ontbijt. In Barendrecht waren het medewerkers van McDonald’s restaurant Barendrecht die op deze manier hun betrokkenheid bij het lokale Ronald McDonald Huis toonden.

McDonald’s is sinds 1982 nauw betrokken bij het Ronald McDonald Kinderfonds. Veel McDonald’s medewerkers zijn actief als vrijwilliger en in elk Ronald McDonald Huis zit een Franchisenemer in het bestuur. Het Ronald McDonald Kinderfonds laat families in tijden van ziekte dichtbij hun kinderen zijn. Door de vijftien Ronald McDonald Huizen en vier Vakantieverblijven die Nederland rijk is, kan het Ronald McDonald Kinderfonds jaarlijks 65.000 overnachtingen verzorgen. Hierdoor kunnen jaarlijks ruim 4.600 gezinnen dichtbij hun zieke kind zijn.

Foto: McDonald’s medewerkers verzorgden zondag een Moederdagontbijt voor de families in Ronald McDonald Huis Barendrecht.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »