Bezorgdienst Uber Eats vanaf vandaag beschikbaar in Barendrecht: Van McDonald's tot lokale restaurants

BARENDRECHT – Uber Eats breidt uit en is vanaf vandaag (Donderdag 18 november 2021) beschikbaar in Barendrecht. De keuze voor deze nieuwe stad is gebaseerd op data die laat zien dat er rond Barendrecht veel interesse is in de bezorg-app. Via de Uber Eats-app bestel je vanaf vandaag (Donderdag 18 november 2021) eenvoudig een maaltijd zonder dat je de deur uit hoeft.

Na de eerdere introductie in andere steden in Nederland heeft Uber Eats nu Barendrecht als nieuwe bestemming uitgekozen waar gerechten van lokale restaurants besteld kunnen worden. Als openingsactie krijgen nieuwe gebruikers die voor tenminste 20 euro aan eten bestellen, met de kortingscode WELKOM2021 €10,- korting op de eerste twee bestellingen. De code is geldig tot 31-12-2021.

Update 30 nov: Reactie van Uber Eats nav de vele meldingen dat McDonald’s niet beschikbaar is in de app: “Uber Eats laat weten dat de locatie online staat en open is van 11 uur ‘s ochtends tot 11 uur ‘s avonds. Het is afhankelijk van jouw eigen locatie of je kan bestellen bij de McDonald’s, je dient namelijk hemelsbreed op (ongeveer) maximaal 2.5 kilometer van de locatie te zitten om er te kunnen bestellen. Nu ligt de McDonald’s Barendrecht niet in het centrum, waardoor er waarschijnlijk een deel van Barendrecht is wat niet wordt gedekt.

Restaurants

Uber Eats werkt in Barendrecht samen met verschillende partners. Onder andere McDonald’s heeft zich aangesloten bij de app. Ook worden de maaltijden van lokale restaurants aan huis of op het werk bezorgd, zoals bijvoorbeeld Oma’s Kitchen, Dunkin’Donuts, Shoarma Carnisse, Bella’s Brood & Pasta, Cennet Pizzeria Döner Huis en Poke Bowl Barendrecht. Het kan voorkomen dat bestellen op bepaalde momenten niet mogelijk is (bij bepaalde restaurants) als er geen bezorger van Uber Eats in de buurt is.

Aukeline Tolman, General Manager bij Uber Eats: “We hopen dat we met de introductie in Barendrecht het restaurant-gevoel bij de mensen thuis brengen en kijken uit naar de samenwerking met lokale restaurants. Uber Eats heeft de vraag naar maaltijdbezorging in deze stad zien toenemen en wil dit voor iedereen toegankelijk maken. Zo kunnen we ieders lokale favoriete gerechten contactloos laten bezorgen.

Bestellen

Eten bestellen kan via de Uber Eats-app voor Android of iOS. De klant selecteert het restaurant naar keuze, bestelt zijn of haar favoriete maaltijd en betaalt in de app met iDEAL of zijn of haar creditcard of PayPal account. Zodra de bezorgpartner op enkele minuten afstand van het restaurant is, ontvangt het restaurant een  seintje om de bestelling te bereiden. De bezorgpartner meldt zich in het restaurant, haalt de bestelling op bij het restaurant en bezorgt de bestelling namens het restaurant contactloos op de door de gebruiker ingevoerde locatie.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »