HEMA werkt aan outlet winkel op de Middenbaan

BARENDRECHT – De HEMA zal naar verwachting binnenkort een ‘HEMA Outlet’ winkel openen op de Middenbaan 36 in Barendrecht. De winkel wordt momenteel opgebouwd in het voormalige pand van ‘Miller & Monroe‘ in de overkapte passage naast de Blokker (en boven de Jumbo supermarkt)

Het betreffende winkelpand heeft lange tijd leeg gestaan na het vertrek van kledingwinkel Miller & Monroe. De afgelopen weken werd er ineens volop geklust in het pand. Werklieden gaven toen aan niet te mogen vertellen welke winkel er zou komen.

HEMA Outlet

Inmiddels is door de winkelruit aan de logo’s op de mandjes, rekken en banners te zien dat er een HEMA Outlet winkel zal komen. Het gaat hierbij om speciale HEMA winkels waar een selectie van de eigen ‘HEMArkt’ producten tegen (flinke) kortingen worden verkocht. Er zijn tot op heden 4 van zulke HEMA Outlet winkels.

Update mbt de 2 HEMA’s aan de Middenbaan: “Voorlopig blijven de twee winkels in Barendrecht naast elkaar bestaan“, aldus een woordvoerder van de HEMA: “Het is de bedoeling dat we het pand aan de Middenbaan 36 voorlopig aanhouden als HEMA Outlet (HEMA outlets zijn wel altijd tijdelijk). Het is nog niet duidelijk of HEMA uiteindelijk naar deze locatie gaat.” De komende weken/maanden verwacht HEMA hier meer over te kunnen melden.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »