Gemeentehuis Barendrecht (Gemeentehuisplein, Binnenhof)

BARENDRECHT – Wethouder Arnoud Proos (economie) wil, samen met wethouders van regiogemeenten, een brandbrief naar het kabinet sturen om het leed van ‘vergeten ondernemers’ onder de aandacht te brengen.

De gemeente roept daarom ondernemers, die tussen wal en schip zijn beland, op zich te melden. “Want concrete voorbeelden zijn van belang. Met al die informatie kunnen we vervolgens de brandbrief naar het kabinet sturen, en zo vragen om verandering en meer maatwerk voor ondernemers. Want zonder steun is de kans reëel dat zulke bedrijven vroeg of laat omvallen.” aldus wethouder Proos.

Corona

Het kabinet trekt miljarden uit om bedrijven te helpen die kampen met omzetverlies vanwege het coronavirus. Toch komen bij de gemeente regelmatig telefoontjes binnen van ondernemers die buiten de boot vallen en voor geen enkele regeling in aanmerking komen.

Ondernemers uit Barendrecht die tussen wal en schip vallen met het coronasteunpakket kunnen zich met hun verhaal melden door te mailen naar ondernemen@barendrecht.nl.

Albrandswaard en Ridderkerk

Ook wethouders Marco Goedknegt (Albrandswaard) en Henk van Os (Ridderkerk) roepen vandaag (Woensdag 13 januari 2021) ondernemers in hun gemeenten op zich te melden via ondernemen@albrandswaard.nl en ondernemen@ridderkerk.nl.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »