Nieuw op het Doormanplein: Kapsalon 'Salon Vivre'

BARENDRECHT – Vandaag (Maandag 23 november 2020) heeft Natasja Ooms de deuren geopend van haar eigen kapsalon ‘’Salon Vivre” aan het Doormanplein.  Natasja is geen onbekende in de kapperswereld. In de afgelopen 30 jaar heeft zij bij verschillende kapsalons in Rotterdam en Barendrecht, maar ook in het buitenland, met heel veel plezier gewerkt.

Natasja: “Ook bij de laatste salon in Barendrecht heb ik echt met heel veel plezier gewerkt maar toen dit prachtige pandje met zijn oude gele steentjes en herkenbare rode geraniums vrij kwam, wist ik: Ik moet deze kans pakken

En dat heeft ze gedaan: “In de afgelopen maand heeft zij de mooiste natuurlijke haarproducten uitgezocht. Bekende namen als mr. Smith uit Australië en Zenztherapy uit Denemarken prijken nu in Salon Vivre. Bij Salon Vivre beleef je gewoon even een moment voor jezelf. Wat Salon Vivre betekent? Dat je het leven moet vieren en dat kan natuurlijk het beste met mooi haar. Waar je iedere dag van geniet als je in de spiegel kijkt!

Salon Vivre is gevestigd op Doormanplein 4a, naast Pc-fit en is vanaf vandaag (Maandag 23 november 2020) geopend. Reserveren gewenst via 06-11348601Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »