Lidl Barendrecht gaat uitbreiden, tijdelijke winkel in grote tent vandaag geopend

BARENDRECHT – [Foto’s] Supermarkt Lidl Barendrecht is vandaag (Vrijdag 26 oktober 2018) geopend in een grote tent op een tijdelijke locatie naast de bestaande winkel. De bestaande winkel wordt de komende maanden uitgebreid. Assistent filiaalmanager Gregory Spruijt: “Om dit te realiseren voor onze klanten, zonder overlast, is er gekozen voor een tijdelijk filiaal naast het huidige pand.

De belangrijkste reden voor Lidl Barendrecht om uit te breiden is de komst van een verse broodjes afdeling. “Het huidige filiaal is hier te klein voor“, aldus Gregory. De grotere nieuwe winkel gaat volgens de huidige planning in maart 2019 open.

Uitbreidingen

De afgelopen maanden is er al begonnen met een andere uitbreiding: die van de parkeerplaatsen. Op een deel van deze nieuwe parkeerplaats staat ook de grote tent waarin de tijdelijke supermarkt is gevestigd. Gregory: “Tot nu toe het grootste noodfiliaal van Europa. Alles in deze winkel is aangepast aan de nieuwe stijl van Lidl.” Om de winkel vandaag (Vrijdag 26 oktober 2018) te kunnen openen is er de afgelopen 2 weken gewerkt aan de opbouw en inrichting van de tijdelijke supermarkt. Assistent filiaalmanager Gregory: “Dit allemaal is gerealiseerd om bewoners van Barendrecht nog beter te bedienen met zo min mogelijk overlast.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »