Kapotte lantaarnpaal langs de Portlandse Baan

BARENDRECHT – In Barendrecht staan veel lichtmasten en lampen die de straten ‘s avonds en ‘s nachts verlichten. Soms gaat een lamp stuk en doet een straatlantaarn het niet meer. Nu de donkere dagen er weer aan komen, gaan de gemeente medewerkers van Beheer en Onderhoud op pad om dat in kaart te brengen.

Op maandagavond 29 oktober maken zij een rondje door alle wijken. Ze noteren en markeren waar de verlichting het niet doet.

Repareren

Direct na de ‘schouw’ van 29 oktober gaat een aannemer aan de slag met alle meldingen. Soms is niet een kapotte lamp het probleem, maar bijvoorbeeld een kabelbreuk. Dan duurt de reparatie langer dan een week.

In de periode rond de schouw (vanaf 29 oktober tot en met 18 november) hoeft u storingen aan de straatverlichting tijdelijk niet aan de gemeente door te geven: “Dit doen we om dubbele meldingen te voorkomen. Uiteraard komen wij wel in actie als meerdere lampen het niet doen en bij spoedmeldingen“, aldus de gemeente.

Storing melden

Werkt de straatverlichting niet? Samen met u zorgt de gemeente ervoor dat openbare verlichting snel gerepareerd wordt. Geef het daarom (na 18 november weer) aan de gemeente Barendrecht door.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »