Feestelijke activiteiten aan de Voordijk bij 20-jarig bestaan van Peter Terlouw Tweewielers

BARENDRECHT – [Foto’s] Gisteren (Zaterdag 31 maart 2018) vierde Peter Terlouw Tweewielers het 20-jarig bestaan van de fietsenwinkel: “20 jaar geleden begon Peter Terlouw een fietsenwinkel, daarvoor hielp hij als hobby zijn vader bij de verkoop van gebruikte fietsen. In de afgelopen jaren zijn er mooie dingen gebeurd, een prachtige nieuwe showroom, nieuwe topmerken en producten, veel dingen waar niet altijd bij stil gestaan is.

Activiteiten

Om het 20-jarig bestaan te vieren werd er gisteren (Zaterdag 31 maart 2018) groots uitgepakt bij de fietsenwinkel aan de Voordijk. Voor de kinderen waren er een springkussen en diverse spelletjes (altijd prijs). Bezoekers konden tientallen (elektrische) fietsen uitproberen of met een BMX van de naastgelegen geluidswal racen. Ook was er gezorgd voor hapjes en drankjes. Als special guest bracht meervoudig Europees en wereldkampioen baanwielrennen Jeffrey Hoogland een bezoek aan de winkel voor een meet & greet.

Veel mensen brachten zaterdagmiddag een bezoek aan de winkel voor de activiteiten én de vele aanbiedingen die Peter Terlouw speciaal voor het 20-jarig bestaan had opgezet.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »