Theehuys Polderzicht viert eenjarig bestaan tijdens jubileumweekend

BARENDRECHT – Een jaar geleden opende Theehuys Polderzicht in de vernieuwde Barendrechtse Zuidpolder haar deuren. Daarom wordt er op zaterdag 3 februari en zondag 4 februari een feestweekend georganiseerd. Gasten kunnen het hele weekend genieten van een lekkere jubileumlunch of profiteren van een actie met koffie of thee met iets lekkers.

Theehuys Polderzicht: “Het belooft een gezellig, vol jubileumweekend te worden waarbij we hopen zoveel mogelijk gasten te mogen verwelkomen

Zaterdag 3 februari

Op zaterdagochtend (10.30-12.00 uur) en –middag (14.30-16.00 uur) wordt er een theeproeverij georganiseerd: “In ongeveer anderhalf uur nemen we de deelnemers mee naar de geschiedenis van thee, de reis van de plantage tot in het Theehuys en wordt er natuurlijk thee met bijpassende hapjes geproefd!

De kosten voor deze theeproeverij bedragen €15,00 per persoon, inclusief een leuk presentje na afloop. Aanmelden voor de proeverij is verplicht en kan via 0180-620986 of info@theehuyspolderzicht.nl. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Voor de kinderen is er zaterdagmiddag (14.00-16.00) een activiteit bij ‘Het Kwekerijtje’: wie zaait de hoogste en mooiste bloemetjes? Tussendoor zal Mevrouw Tuit, de Theehuysmascotte, een bezoek brengen aan het Theehuys.

Zondag 4 februari

Ook deze dag wordt de theeproeverij twee keer georganiseerd (10.30-12.00 uur en 14.30-16.00 uur) waarvoor men zich kan aanmelden. Daarnaast vindt er om 14.00 uur en 15.00 uur een leuke demonstratie met Indische loopeenden plaats. Ook om 15.00 uur wordt de uitslag van de kleurplatenwedstrijd en theepot-raad-actie bekendgemaakt. Wellicht dat mascotte Mevrouw Tuit wederom het Theehuys zal bezoeken.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »