Bloemenwinkel Pluk de Dag opent morgen haar deuren op de Middenbaan

BARENDRECHT – Morgen (Vrijdag 5 januari 2018) opent Wendy Groeneweg de nieuwe bloemist ‘Pluk de dag’ op de Middenbaan 41. Wendy werkt al 18 jaar als bloemist in Barendrecht, voorheen bij Bouquetterrie Koremans: “Daar heb ik het vak geleerd en heel veel ervaring opgedaan.“. Koremans heeft kortgeleden de deuren definitief gesloten. Wendy: “We waren daar echt een team met zijn allen en ik heb er met enorm veel plezier gewerkt. Bouquetterrie Koremans is nu dicht en dat is voor Barendrecht een gemis. Daarom heb ik besloten om een eigen bloemenwinkel te starten op de Middenbaan.

Op vrijdag 5 januari wordt de winkel geopend en iedereen is welkom om te komen kijken. Op 5 en 6 januari is er voor elke klant een pluk de dag presentje.

Pluk de dag

De nieuwe bloemist zal losse bloemen verkopen, maar er kunnen ook bloemstukken en boeketten worden gemaakt. Eigenaresse Wendy: “Ik wil dat de mensen bij Bloemenwinkel Pluk de dag hun eigen pluk de dag momentje beleven! Het verkopen van losse mooie bloemen en een goede kwaliteit is voor mij belangrijk en de vraag ernaar is ook groot. Zeker in deze tijd zijn losse aparte bloemen een trend.

Naast de verkoop van losse bloemen zullen er ook boeketten klaarstaan en als er niks bijstaat dan kan er iets gemaakt worden voor de klant. “Aparte boeketten of ronde boeketten van verschillende prijsklasse dat kan allemaal bij Pluk de dag! Bloementaartjes en opgemaakte vaasjes met bloemen zullen er ook zijn. De winkel heeft ook wat groen nodig dus er zijn  verschillende soorten binnen en buiten  planten te koop.”,aldus Wendy.

Naast de bloemen en planten zijn er ook accessoires zoals potten, vazen en leuke dingen te koop om je woonkamer op te fleuren.

Openingstijden

Openingstijden (zoals vastgesteld op donderdag 4 januari):

  • Maandag: dicht
  • Dinsdag: dicht
  • Woensdag 9.00 tot 17.30
  • Donderdag 9.00 tot 17.30
  • Vrijdag 9.00 tot 20.00
  • Zaterdag 9.00 tot 17.00


Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »