Nieuwe salon van Beauty Nstyling aan de Hazenburg officieel geopend

BARENDRECHT – [Foto’s] Gisteren (Zaterdag 4 november 2017) vond de officiële opening plaats van de nieuwe salon van “Beauty NStyling”, voorheen gevestigd aan Olijfhout 30. Behalve dat er nu meer plek is voor klanten om te worden geknipt, biedt de nieuwe salon ook ruimte voor massages, de schoonheidsspecialiste, barbier/scheren en visagie.

Wethouder Vermaat was namens de gemeente aanwezig bij de opening. Het lint werd doorgeknipt door een mevrouw die al lange tijd, dan wel niet het langst, klant is bij de salon.

Opening

De opening werd gisterochtend (Zaterdag 4 november 2017) om elf uur verricht in het bijzijn van familie, vrienden en bekenden van eigenaresse Natalie Plompen en personeelsleden van de salon. In de middag kwamen (in totaal 200) klanten langs om de nieuwe salon te komen bekijken: “Een salon met een huiselijke sfeer, waar je als man en vrouw terecht kan om van top tot teen te ontspannen en te worden verzorgd en met de mogelijkheid om tijdens je verblijf te genieten van een lunch en smoothie“, aldus Natalie.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »