Kapsalon NStyling verhuist naar grotere salon aan de Hazenburg

BARENDRECHT – Kapsalon NStyling in Carnisselande gaat na 8 jaar aan de Olijfhout verhuizen naar een nieuwe salon aan de Hazenburg. Een lang gekoesterde wens van eigenaresse Natalie Plompen om een All-in concept te kunnen bieden wordt daarmee werkelijkheid: “Het vertrouwde concept maar met nog meer service en mogelijkheden“, aldus Natalie over de uitbreiding.

De opening zal op 4 november plaatsvinden aan de Hazenburg 4. Er wordt momenteel hard gewerkt op de locatie. Tot die tijd zijn klanten nog welkom aan de Olijfhout 30.

NStyling 2.0: “Alles onder één dak”

Het klantenbestand groeit enorm snel, zo vertelt Natalie: “NStyling wil dat de aandacht voor de klant centraal blijft staan. Vandaar de stap naar een groter pand, waar wij onze klanten nog meer kunnen bieden. Een salon met een huiselijke sfeer, waar je als man en vrouw terecht kan om van top tot teen te ontspannen en te worden verzorgd en met de mogelijkheid om tijdens je verblijf te genieten van een lunch en smoothie.

In de kapsalon (voor dames, heren en kinderen) kun je tevens terecht voor een haarverlenging, gellak/nagels, masseuse, schoonheidsspecialiste, barbier/scheren en visagie.

Foto: Eigenaresse Natalie Plompen voor het nieuwe pand, fotomontage (rechts onderin): medewerksters v.d. kapsalonBekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »