Restaurant de Wensboom aan het Middeldijkerplein officieel geopend

BARENDRECHT – [Foto’s] Vanmiddag (Vrijdag 6 oktober 2017) heeft de officiële (pers)opening plaatsgevonden van Restaurant de Wensboom aan het Middeldijkerplein. Het nieuwe (gezins)restaurant is een initiatief van Rob Geus en Christiaan van Engen. Gasten zijn vanaf morgen (Zaterdag 7 oktober 2017) welkom.

De officiële opening werd verricht door burgemeester van Belzen, samen met het personeel van het restaurant. Deze speciale doelgroep, mensen met een beperking, zullen gasten ontvangen, bedienen en het eten voor ze maken. “Als iedereen hier samenkomt, dan is mijn missie geslaagd. Iedereen, echt iedereen is welkom”, aldus Rob Geus.

Wensboom

Het restaurant biedt plaats aan ongeveer 100 gasten. Er is ook aan de kinderen gedacht, er is een speel/knutselhoek en een mini-bioscoop. Gasten kunnen kiezen voor een tafeltje of een knus plekje bij de open haard. Binnenkort is het ook mogelijk om plaats te nemen op het terras.

Wat betreft kinderen is er meer goed nieuws voor Rob Geus: zijn vrouw, eveneens aanwezig bij de opening, bevalt over vier weken van een zoontje.

Menu

Op het menu staan zo’n 80 soorten pannenkoeken, maar je kunt ook langskomen voor alleen een kopje koffie met appeltaart. Rob: “Er komen niet alleen pannenkoeken op de kaart, er is straks een ruime keuze aan lunchgerechten, stamppotten en natuurlijk een heerlijke Wiener schnitzel.” Het restaurant gaat ook warme, verse maaltijden maken voor bewoners van De Elf Ranken.

Openingstijden

De openingstijden van Restaurant de Wensboom, zoals vastgesteld op maandag 9 oktober 2017 zijn als volgt:

  • Maandag gesloten
  • Dinsdag t/m zondag open van 12:00 tot 20:30 uur


Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen


Fotograaf: BarendrechtNU, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »