QoQo Massagesalon opent op 1 september aan het Onderlangs

BARENDRECHT – Aan het Onderlangs 20 wordt momenteel gewerkt aan de inrichting van een nieuwe massagesalon. Het gaat om een vestiging van QoQo Massage, een traditionele Chinese massagesalon met al 6 vestigingen in Rotterdam.

De salon gaat op vrijdag 1 september van start en zal 7 dagen in de week geopend zijn van 10:00 tot 24:00 uur. Klanten kunnen vanaf één week voor de officiële opening online een afspraak maken via de website van QoQo. De twee massagetechnieken die bij QoQo massages worden gehanteerd zijn Tuina en Shiatsu. Beiden zijn afkomstig uit traditionele Chinese medische therapieën.

QoQo Massage

Als professioneel Wellness Center combineert QoQo Massage de traditionele Chinese therapieën met het moderne westerse concept van een gezonde en duurzame levensstijl. (…) Wij zijn er voor iedereen: van de chirurg die na een urenlange operatie in de meest ingewikkelde posities zijn spieren los wil maken, tot de bouwvakker die zijn rug een plezier wil doen na zware arbeid. Ook zijn we er voor de sporter die na een intensieve work-out gemasseerd wil worden, of de drukke zakenvrouw die na een dag stressen ontspanning zoekt. Om u als klant optimaal tegemoet te komen zijn wij van 10.00 uur ’s ochtends tot 24.00 uur ’s avonds geopend, zodat er altijd een moment is wat het beste voor u uitkomt“, aldus QoQo.

Zie ook: Tulua Salon nieuw aan het Onderlangs: Kapsalon en visagie onder één dakBekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »