Tulua Salon nieuw aan het Onderlangs: Kapsalon en visagie onder één dak

BARENDRECHT – Binnenkort opent Tulua Salon haar deuren aan het Onderlangs 12 in het centrum van Barendrecht. Tulua Salon biedt een kapsalon en visagie onder een dak waar iedereen welkom is; dames, heren en kinderen.

Als enige kapper in Barendrecht maakt Tulua Salon gebruik van de Aveda full spectrum haarkleuringen. Natuurlijke producten, een ruime planning en persoonlijke service biedt professionaliteit in een ontspannen sfeer.” De salon van eigenaresse Michelle werkt op basis van vooraf gemaakte afspraken, deze kunnen worden ingepland via de website van de salon. Er is nog geen officiële openingsdatum bekend gemaakt, maar de eerste klanten kunnen zich op zijn vroegst aanmelden voor een afspraak op 18 augustus 2017.

Onderlangs

Naast de nieuwe salon zal zich binnenkort nog een nieuwe winkel vestigen aan het Onderlangs: DuralLED, importeur en producent van LED verlichting, is momenteel bezig met het klaarmaken van het pand naast de Tulua Salon.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »