Derde KVO ster voor centrum Barendrecht

BARENDRECHT – Burgemeester Jan van Belzen legde gisteren (Woensdag 5 oktober 2016) samen met Maurice van der Hoek van Le Bonheur de 3e ster keurmerk veilig ondernemen in het winkelcentrum Middenbaan. Deze ster (de 3e in 5 jaar) geeft aan dat het winkelcentrum schoon, heel en veilig is. Dit bleek ook uit de lovende woorden van Maurice van der Hoek (Le Bonheur, lid van de werkgroep KVO) en Hendrik-Jan Kapitein (Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid).

De werkgroep, bestaand uit ondernemers, politie, brandweer en gemeente, gaat uiteraard samen door met deze samenwerking om het huidige niveau vast te houden en waar mogelijk zelfs nog te verbeteren. Zoals burgemeester van Belzen het zei: “Reden voor tevredenheid? Zeker! Reden om achterover te leunen? Zeker niet!

KVO-werkgroep

De KVO-werkgroep (waar de gemeente Barendrecht, ondernemers, politie en brandweer onderdeel van zijn) hebben het convenant voor de continue samenwerking weer ondertekend. Van Belzen legde samen met Maurice van der Hoek de 3de KVO ster op ‘t Vlak. In totaal werd op drie locaties de 3de Ster KVO tegel gelegd.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »