Eerste bezoekers bij proef-opening van vernieuwde Het Kruispunt

BARENDRECHT – [Foto’s] Vanavond (Donderdag 6 oktober 2016) om zeven uur mochten de eerste gasten het vernieuwde Kruispunt van binnen gaan bekijken. Hiermee zijn de ‘proefweken’ officieel van start gegaan. In de komende weken, tot aan de officiële opening, kun je het vernieuwde Kruispunt al bezoeken, maar worden nog wel de puntjes op de i gezet.

De openstelling van Het Kruispunt moest eerder worden uitgesteld omdat er teveel werkzaamheden nog niet waren afgerond. Vanavond (Donderdag 6 oktober 2016) moest Het Kruispunt wel open omdat de eerste voorstelling van het nieuwe theaterseizoen op het programma stond: Bonnie and Clyde, Miss Molly & Me.

Het Kruispunt

De gasten van deze theatervoorstelling hebben als één van de eersten kennis kunnen maken met de nieuwe horecagelegenheid: SPRUIT eten & drinken. In de (open) keuken en bij de bar werd nog druk geoefend met alle nieuwe apparatuur en de tap. De entree van het gebouw, het ‘eiland’ in het midden met trappetjes richting de bibliotheek, was vanavond (Donderdag 6 oktober 2016) nog erg donker. Hier zal de komende tijd aan worden gewerkt door het aanbrengen van extra verlichting. Vlak bij de ingang zullen kroonluchters worden opgehangen en zal er een open haard in het midden van de kring stoelen worden geplaatst.

De officiële opening van Het Kruispunt staat gepland voor zaterdag 5 november.

Zie ook de foto’s van afgelopen zaterdag: Uitstel voor opening Het Kruispunt: te veel werkzaamheden nog niet afgerond

 Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »