Claudius Menswear viert haar 20 jarig bestaan op de Middenbaan

BARENDRECHT – Vandaag (Zaterdag 31 oktober 2015) viert Claudius Menswear op de Middenbaan haar 20 jarig bestaan. Eerst werd de winkel gerund door Rien van Batenburg en later door het echtpaar Harry en Tiny Odijk. Ondersteund door Daniëlle en Roy helpen zij met hun persoonlijk advies, vakmanschap en een inspirerende collectie iedere klant in een mooie outfit, ongeacht de gelegenheid.

Het hele team van Claudius Menswear feliciteert Harry en Tiny met dit jubileum. Zij verwelkomen u vandaag (Zaterdag 31 oktober 2015) graag om dit jubileum tussen 12.00 en 16.00 uur mee te vieren: een hapje en drankje staan voor u klaar!

Feestje

Vandaag is er een live optreden van 2B, het talentvolle singer/songwriter duo Tim en Robbert uit Barendrecht. La Hermana laat u proeven van hun mooiste gerechtjes en er zijn bijzondere giveaways van diverse merken.

Claudius Menswear

In de vrijetijdscollectie vindt u bekende merken als Gant, Hugo Boss, Boss Green, Tommy Hilfiger, Napapijri en Bertoni of Denmark. De chino’s en jeans zijn van Mason’s, Brax en Tramarossa. Voor zakelijke kleding bieden ze merken aan als Hugo Boss, Strellson en shirts van John Miller, Ledub en Profuomo.

Bij Claudius Menswear bent u aan het juiste adres voor advies en inmeten van een maatpak of een maatshirt. Samen met u creëren zij de meest elegante pasvorm in combinatie met een stijlvol en eigentijds design.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »