Beauty Barendrecht Salon opent deuren op de Middenbaan

BARENDRECHT – Aanstaande maandag (2 november) opent Beauty Barendrecht Salon om 9:00 uur haar deuren aan de Middenbaan te Barendrecht (boven Smit Herenmode). De beauty salon is gevestigd in het voormalige pand van Drogisterij Van Weijen (Middenbaan 77).

Wie voor de maand november een afspraak maakt in de salon ontvangt een leuke attentie. Audrey of Gerda, u kent ze voorheen van Van Weijen Salon, geven u graag een heerlijke verwenbehandeling.

Beauty Salon

Bij Beauty Barendrecht Salon kunt u terecht voor een ontspannende gezichtsbehandeling, nagel behandelingen, IPL ontharing en ontspannen schoonheidsbehandelingen. Er is de afgelopen tijd hard gewerkt om gereed te zijn voor de opening maandag. In de winkel vind je tevens o.a. bodybutters, lipgloss, (december) cadeautjes en diverse andere soorten make-up.

Zie ook: Nieuw op de Middenbaan: In de Bonen

Openingstijden

De salon is op maandag t/m vrijdag geopend van 9:00 uur ‘s ochtends tot 17:30 uur ‘s middags. Op zaterdag is dit van 9:00 tot 17:00 uur. Controleer voor actuele openingstijden altijd eerst de website van de salon.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »