Herkenbare Greenery gebouw langs de Dierensteinweg wordt gesloopt

BARENDRECHT – [Foto’s] In mei van dit jaar werd bekend dat De Belgische vastgoedbelegger WDP (Warehousing De Pauw) een deel van het Barendrechts vastgoed gekocht had van The Greenery. WDP is inmiddels begonnen met het slopen van de gebouwen langs de Dierensteinweg: voor vele Barendrechters een herkenbaar aanzicht bij de entree van Barendrecht.

WDP en The Greenery werken samen aan dit project onder de slogan “Samen investeren in het hart van de AGF-sector“. Deze slogan is ook al enige tijd op een groot bord langs de Dierensteinweg te lezen.

Modern distributiecentra

De vastgoedbelegger zal op de vrijgekomen grond een modern distributiecentra gaan herbouwen en deze verhuren aan The Greenery. Ook komt er in Barendrecht nieuwbouw voor de fustwasserij van Euro Pool System. De oplevering van beide panden met een totale oppervlakte van meer dan 40.000 m2 wordt eind 2016 verwacht.

Beeldbepalend gebouw

The Greenery heeft een beeldbepalend gebouw aan de rand van Bedrijventerrein-Oost, bij de entree van Barendrecht. Dit wordt in overleg met de gemeente vervangen door een ander markant gebouw in een moderne look. Daarnaast wordt ook gelet op duurzaamheid: de nieuwe panden krijgt daken met zonnepanelen,” aldus wethouder Vermaat.

Foto’s: WDPBekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen


Fotograaf: WDP, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »