Drukte op eerste Eurodag van de kermis in Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] De kermis van Barendrecht is vanmiddag (Donderdag 23 april 2015) al drukbezocht, voornamelijk door de jongere bezoekers. Het goede weer in combinatie met de Eurodag heeft veel publiek naar de kermis getrokken.

Zie ook: Openingstijden Kermis Barendrecht 2015

De fietsenstallingen bij Theater het Kruispunt en langs het gemeentehuis stonden propvol en ook op de kermis zelf was het vanmiddag (Donderdag 23 april 2015) dringen geblazen. De populairste attracties waren toch wel de botsauto’s, 4G Speed Powermachine (twee-armige hoge attractie) en Breakdance (midden). Rond vijf uur nam de drukte aanzienlijk af, maar vanavond (Donderdag 23 april 2015) zijn de attracties ook nog één euro.

Opstootje

Om kwart voor vijf werd een ambulance naar het kermisterrein opgeroepen, het is niet bekend waarvoor. Even later was er sprake van een opstootje met wat duwen, trekken, trappen en slaan, maar deze ruzie-groep viel snel uiteen. Op en rond het terrein zijn politie, beveiligers en BOA’s van de gemeente actief.

Bekijk hieronder de fotoserie van middag nét na de grootste drukte.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Video: JordiFun, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »