Dieren op De Kleine Duiker, Schapenscheerfeest 2014, Barendrecht

BARENDRECHT –Recreatieboerderij De Kleine Duiker is met spoed op zoek naar een aantal gastheren of gastvrouwen, die als vrijwilliger een dagdeel mee willen draaien in de kantine. Voor alle dagen zijn er mogelijkheden, ook in het weekend.

Gastvrij

Degene die we zoeken is minimaal 20 jaar, liefst met enige ervaring in een dienstverlenende functie, enthousiast, gastvrij, vriendelijk. Je maakt graag een praatje met de bezoekers, bezorgt anderen een glimlach, en werkt hygiënisch. Ook vind je het leuk om samen te werken met een cliënt van Humanitas: samen zorg je voor de verkoop van artikelen en een gezellige sfeer.

Naast de bezoekers die met hun kinderen naar de dieren komen kijken, zijn er ook vaak pensiongasten: dit zijn mensen die hun eigen paard in de stal verzorgen. Verder zijn er regelmatig stagiaires en vrijwilligers die even wat komen drinken en gezellig bijkletsen in de kantine. Je vindt het leuk om iedereen die in de kantine komt, vriendelijk te ontvangen en een praatje te maken.

Belangstellenden kunnen per mail reageren via coordinatorkleineduiker [@] gmail.com. We lezen graag waarom jij ons team wilt versterken en wat jou leuk lijkt aan werken in de kantine van De Kleine Duiker!Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »