HCB JD1 zilver en mooie opbrengst voor Kika

BARENDRECHT – Afgelopen vrijdag hebben de jongens van JD1 van Hockeyclub Barendrecht zich weer van hun sportiefste kant laten zien tijdens een zaalhockeytoernooi in Ridderkerk. Zij speelden vol vuur en belandden dan ook welverdiend in de finale. Helaas besliste tegenstander Den Bosch letterlijk in de laatste seconde deze wedstrijd met drie punten voor dit team tegen twee voor Barendrecht.

KiKa

De jongens hebben zich echter deze dag op aanzienlijk meer dan hockey gericht. Het HCB JD1-selectieteam zet zich namelijk een seizoen lang voor Kika in en speelde dan ook niet voor niets in hun Kika-shirt van Kaashandel de Weypoort. Bovendien hadden de jongens evenals in september tijdens de verenigingsdag op de Middenbaan weer een heuse hockeybaan meegenomen. Door een balletje voor Kika te slaan konden de bezoekers spelen voor mooie prijzen.

Alle prijzen waren belangeloos ter beschikking gesteld door verschillende sponsors, waaronder Boekhandel Onnink, Schoonheidssalon Lana, Albert Heijn Middenbaan en niet te vergeten De Weypoort uiteraard. Het Rozenpakhuys had bovendien leuke voorjaarsbakjes geschonken, die tevens zorgden voor de mooie opbrengst voor het goede doel. Mede dankzij de inzet van ouders en twee grote zussen hebben de HCB-jongens deze dag weer ruim honderd euro voor Kika opgehaald. Ze hebben nu alweer zin in hun volgende actie.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: HCB, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »