Food Market bij Portus Groene Hart haalt €3.158 op voor De Kleine Duiker

BARENDRECHT – [Foto’s] Vorige week donderdag vond in en rondom Portus Groene Hart een Food Market plaats voor het goede doel: de gehele opbrengst van € 3158,45 is naar De Kleine Duiker gegaan. Leerlingen uit 3vwo organiseerden deze activiteit voor het goede doel voor het derde jaar op rij in het kader van hun maatschappelijke stage en vwo Eureka.

In de aula van de school stonden allerlei fraai versierde kraampjes met uiteenlopende lekkernijen, van pizza’s tot pannenkoeken en van pastasalade tot suikerspinnen. Daarnaast hadden de derdeklassers allerhande leuke sport- en speelactiviteiten georganiseerd, waarbij het er soms behoorlijk fanatiek aan toeging. Een grote opblaasstormbaan en pannakooi vonden eveneens gretig aftrek. Ook de loterij was een groot succes.

Sponsoren

Het was duidelijk dat niet alleen de school zich nauw bij De kleine duiker betrokken voelt; de aanwezigheid van de vele bezoekers en gulle giften van sponsoren onderstreepten die betrokkenheid evenzeer.

Portus Groene Hart dankt iedereen die op welke manier dan ook zijn steentje bijgedragen heeft graag van harte en in het bijzonder de sponsoren: AW ACCU, Bakkerij Klootwijk, Bakkerij Pot, Bengel Kinderschoenen, De Dierenvriend, Evi van Goch manicure, Fam Luxury webshop edelstenen en mineralen, Flowers & Woos, G&W gezondheidswinkel, Gaaf Verhuur, Jumbo, Jut & Jul Kids, Kaasboer Alexanderhoeven, Kaasspecialist De Weypoort, Kapsalon Bij Sabine, Ketelbinkie Koffie, Kruidvat, Mr. Bento, Pannenkoekenhuis De Oude Maas, Partyverhuur JoJo, Primera, Profijtmeubel, Speedcomfort, SVS Opleidingen, The Read Shop, Van der Valkhotel Ridderkerk, VIP fashionstore, We supply Yauhgts, Wellnesselande.

Via leerlingen en personeelsleden van de school is nog voor extra sponsoring gezorgd, wat mede aan het mooie resultaat heeft bijgedragen.
Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


« | »