Aanhouding bij vechtpartij met meerdere personen aan de Hulstwede

BARENDRECHT – Een 29-jarige man uit Barendrecht moest zich gisterochtend (Dinsdag 25 april 2023) voor de rechter verantwoorden op verdenking van twee mishandelingen vorig jaar in Barendrecht. Politie en ambulance werden op een zaterdagavond in oktober 2022 rond middernacht met spoed naar de Hulstwede opgeroepen.

Bij aankomst van de politie werd er nog gevochten en waren meerdere mensen al gewond geraakt. Hierop werd de man uit Barendrecht aangehouden op verdenking van mishandeling.

Politierechter

De man stond gisterochtend (Dinsdag 25 april 2023) voor de politierechter in Rotterdam. Hij is veroordeeld voor twee mishandelingen die avond en heeft een taakstraf van 80 uur opgelegd gekregen. Hiervan zijn 40 uur voorwaardelijk: Die hoeft hij alleen maar uit te voeren als hij binnen 2 jaar opnieuw wordt veroordeeld voor een strafbaar feit. De vordering van de benadeelde partij is gedeeltelijk toegewezen tot een bedrag van €300.

Eén van de slachtoffers werd tegen het hoofd en knieën geslagen/geschopt en de nek werd geklemd. Een andere persoon werd o.a. in het gezicht gestompt.

Artikelfoto: IngezondenBekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »