Heinenoordtunnel richting het zuiden afgesloten vanwege defecte slagboom, drukte bij afrit Carnisselande

BARENDRECHT – De Heinenoordtunnel in zuidelijke richting is rond 12:35 uur vanmiddag (Zondag 26 juni 2022) volledig afgesloten vanwege een defecte slagboom. Al het verkeer op de A29 bij Barendrecht moet de afslag Carnisselande nemen. Boven de rijstroken richting de Heinenoordtunnel zijn rode kruizen zichtbaar op de matrixborden.

Update 15:00 uur: De tunnel is sinds 14:45 uur weer geopend voor het verkeer.

De tunnel is afgesloten vanwege een technische storing: Een slagboom voor de tunnel gaat niet meer omhoog. Een monteur is onderweg, zo laat Rijkswaterstaat weten. Het verkeer dat nog voor de tunnel stond wordt door een weginspecteur langs de slagboom geleid, daarna gaat de tunnel helemaal dicht in zuidelijke richting. In de Kiltunnel vinden momenteel werkzaamheden plaats en is daarom geen alternatief, een omleiding is ingesteld via de A16/A17.

De A29 tussen knooppunt Vaanplein en de ‘IKEA Afrit’ (Carnisselande, Barendrecht) staat momenteel al volledig vast. De file staat momenteel tot aan het knooppunt met de A15.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »